Akár nászajándék,
akár szerelmi vallomás
- adjon valami igazán kivételeset,
örökre szólót a nagy nap alkalmából!

Mit tartalmaz az ajándékcsomag?

 • Eredeti tanúsítvány

  Egy 41x31 cm nagyságú tanúsítványt kitöltünk az Ön által megadott névvel és dátummal. Feltüntetjük a választott csillag koordinátáit, és az ajándékozó nevét – külön kívánságra. A hitelesített tanúsítvány aranyszegélyű, barna fakeretbe kerül.
 • Kis emlékkönyv

  Az 5x7 és fél cm-es bársonykötésű könyvecskét mi „kozmikus igazolványak” hívjuk, amit a megajándékozott mindig magánál tarthat mintegy emlékkönyvecskét, hogy ő immár csillagnév tulajdonos. Emlékeztetve őt arra is, ki írta nevét az égre.
 • Magyar nyelvű tanúsítvány

  Az eredeti, angol nyelvű tanúsítvány magyar fordítása kézzel merített papíron, díszborítékban.
 • Csillagtérkép

  Az A3-as méretű csillagtérkép, amelyen az Ön csillagának pozícióját külön megjelöljük. Ezenkívül megtalálja itt csillagának minden koordinátáját, valamint fényerősségét és a NASA Hubble Csillagkatalógusában található referenciaszámot.
 • Your Place in the Cosmos
  (Helyünk a világegyetemben)

  Egy csillagászatról szóló füzet, amelynek szerzője Dr. James Richard, az Astronomical Foundation igazgatója. A magyar nyelvű változat szakmai lektora Zombori Ottó, az Uránia Csillagvizsgáló ny. igazgatója.

Nem a csomag része

 • A csillagok adatait és az új neveket az Amerikai Egyesült Államok-beli székhelyünkön listába gyűjtik, és három-négy évente a

  YOUR PLACE IN THE COSMOS

  HELYÜNK A VILÁGEGYETEMBEN

  című katalógusban hozzák nyilvánosságra. A X. kötet 2017 novemberében jelent meg. A kiadvány ismerteti a csillagképek rövid eredettörténetét, és a 2013 júliusa után adott csillagneveket a világ minden tájáról. A VI. kötet (megjelent 2002-ben) volt az első, amely már tartalmazott Magyarországon jegyzett csillagneveket is 1999-től. 
 • A csillagneveket csak az International Star Registry jelenteti meg időről időre egy ilyen szép és impozáns kiadványban.

 • A XI. kötetet 2024. február 15-én zárják le az amerikaiak, így a 2023-as karácsonyi és a 2024-es Valentin-napi csillagnevek is bekerülhetnek a kiadványba!
 • KIS CSOMAG

 • NAGY CSOMAG

 • Csillagcsomagok

  Az alábbi ajándékcsomagokat állítottuk össze

  Mini

  Az online választás

  A megrendelő az általa megadott adatokkal kitöltött Tanúsítványt és csillagtérképet PDF fájlban kapja meg, és már nyomtathatja is a dokumentumokat A4-es méretben.

  13.900 FtMegrendelem

  Kicsi

  A kényelmes választás

  Az eredeti amerikai Tanúsítvány és a térkép egy egyedi gyártású diploma hengerben érkezik, plusz magyar nyelvű tájékoztató kiadvány a csillagnévadásról.

  27.900 FtMegrendelem

  Duplázó

  Páros csomagban most csak

  49.900 Ft5.900 Ft kedvezményMegrendelem

  Nagy

  A klasszikus választás

  Keretezett amerikai Tanúsítvány, annak magyar fordítása egyedi vízmerített papíron, dossziéban. Csillagtérkép a pontos koordinátákkal. A csillagászatról szóló magyar és angol nyelvű kiadvány, plusz egy bársonykötésű kis emlékkönyv.

  47.900 FtMegrendelem

  Duplázó

  Páros csomagban most csak

  90.900 Ft4.900 Ft kedvezményMegrendelem

  Prémium

  Az extra választás

  A megrendelő a Nagy csomagot úgy adhatja át, hogy videósunk felveszi az eseményt és egy 3-4 perces filmet készít, hogy még felejthetetlenebb legyen ez az igazán különleges alkalom.

  99.900 FtMegrendelem