Akár nászajándék,
akár szerelmi vallomás
- adjon valami igazán kivételeset,
örökre szólót a nagy nap alkalmából!

 • Elérhetőség

  Kizárólagos magyarországi forgalmazó: VezérlőCsillagom Kft. - ISR Hungary

 • Emmer Edit

  Emmer Edit

 • Üdvözlöm a Csillagok megújult oldalán!

  Cégünk 1999 végén elsőként jelent meg az International Star Registry magyarországi képviselőjeként a csillagnév ajándékozás lehetőségével.

  Kialakítottunk egy olyan ajándékcsomagot, ami csak minőségi anyagokat tartalmaz, hiszen maga a lehetőség kivételes, kedves és lélekkel, játékossággal teli.

  Szerettük volna kicsit kézzelfoghatóvá tenni a Petőfi-féle gondolatot:

  „Ne válasszunk magunknak csillagot?”

  De, igen!

 • S az évek során megannyi magyar sztár neve is az égre íródott segítségünkkel. Számos médium foglalkozott ezzel az exkluzív ajándékozási lehetőséggel. Szerepeltünk az RTL Reggeli műsorában, az M1 több műsorában, a VIVA tévén, a Kossuth rádióban, és újságok sorában.

  Magyarország összes ismert emberének cégünk közreműködésével íródott neve az égboltra.

 • Tájékoztatnunk kell eddigi ügyfeleinket, hogy cégünk nem adta hozzájárulását a csillagnevek más honlapon való megjelentetéséhez. Ahogy nem adtuk hozzájárulásunkat a honlapunkon, és egyéb kiadványunkban megtalálható bármilyen információ, adat más honlapon, kiadványban való használatához.

  Ezen túl kijelentjük, hogy Magyarországon kizárólagossággal foglalkozhatunk csillagnévadással, és cégünk az egyetlen magyarországi leányvállalata az International Star Registry-nek. Minden magyarországi csillagnevet – legyen az közismert sztáré, vagy közemberé – az ISR Hungary írt az égboltra, és más ezeket a neveket nem használhatja referenciaként sem saját vállalkozásában.
  Elhatárolódunk az ismertségünket, és népszerűségünket felhasználó, hamis terméküket olcsón kínáló hasonló nevű oldaltól!

 • Az ISR az egyetlen cég, amely valóban regisztrálja a csillagneveket, és azokat időről-időre megjelenteti egy katalógusban. A IX. kötet 2013 végén jelent meg, lapjain immár negyedszer magyar csillagnevekkel is, melyeket az ISR Hungary regisztrált.

  Új oldalainkon kipróbálhatják, hogy a választott elnevezés hogyan mutat majd a Tanúsítványon, legyen-e ajándékozó föltüntetve, és az hogy nézne ki. A csillagnevükhöz feltölthetnek képet, és a történetüket, mert minden történet maga egy mese. Egyedi, kézzel készített könyv választárára nyílik majd lehetőség plusz ajándékként időről-időre. A csillagles régi szakértő vezetője válaszol az Önök kérdéseire a Csillagos kérdések lapunkon.

 • Továbbra is a csillagnévadók hiteles partnere,
  Emmer Edit, a magyarországi csillagfelelős
  Csillagregisztráció


 • Az International Star Registry (ISR)
  magyarországi képviselője

  Telefon:
  +36 20 960 5685

  Facebook:
  www.facebook.com/csillagnev

  Levélcím:
  2081 Piliscsaba, Iskola utca 16.

  E-mail:
  info@csillagom.hu

 • © Minden, a csillagom.hu oldalon lévő információ szerzői jogvédelem alatt áll.

  Minden, a honlapon található szöveg és kép az International Star Registry szervezettel Magyarországon 1999 óta kizárólagos kapcsolatban álló VezérlőCsillagom Kft. szerzői tulajdonát képezi, azok másolása, más oldalakon való megjelentetése csakis a Kft. előzetes, írásbeli engedélyével törvényes.

  A VezérlőCsillagom Kft. (ISR Hungary) minden olyan esetben jogorvoslati és kártértérítési igénnyel lép fel, amely során az általunk feltöltött adatokat mások jogtalanul felhasználják.

  Különös tekintettel jogsértő az ISR Hungary által adott csillagelnevezések közlése engedélyünk és a forrás feltüntetése nélkül más oldalakon.