Akár nászajándék,
akár szerelmi vallomás
- adjon valami igazán kivételeset,
örökre szólót a nagy nap alkalmából!

Fizetési szállítási lehetőségek

Fizetési és szállítási lehetőségek

A fizetés alapvetően a csomag átvétele után történik – kivéve az online Mini csomagnál.

A Posta MPL postacsomag futára szállítja az ajándékcsomagokat. A csomag érkezéséről a címzett sms értesítést kap. Sikertelen első kézbesítés után a futár egyeztet a címzettel, majd a második esetleges sikertelen kézbesítés esetén a címzetthez legközelebb eső postahivatalban leteszi a csomagot, melynek 5 munkanap az őrzési ideje. A www.posta.hu oldalon lehetőség van a csomag útját figyelemmel kísérni a nyomkövetés funkcióval. Fizetni a csomag átvételekor lehet a futárnak készpénzzel vagy kártyával. Postai átvételkor (postán maradó csomag esetében is) a postán fizetünk.

Minden csomagunk szállítási költségére egységesen 2100 Ft-ot számítunk fel, amely az ajándékcsomag ára felett értendő – kivéve az online Mini csomagot, ahol nincs csomagmozgás. Mini csomag megrendelése esetén a megadott e-mail címre elküldjük az utalási adatokat, és amint befut az utalási összeg, küldjük az online dokumentumokat (Tanúsítvány és Csillagtérkép).

Külföldi postázás esetén az aktuális postaköltséget számítjuk fel az adott országra érvényes tarifa szerint, melyet előre utalással kérünk kiegyenlíteni a csomag árával együtt. A csomagot az utalás befutásától számított legkésőbb két napon belül indítjuk a megadott címre.

Amennyiben már nincs idő a csomag postázására, azt személyesen is át lehet venni kollégánktól a Suprawerk Keretezőműhelyben Budapesten a VII. kerületben, a Csengery utca 32-ben található üzletben.

Ha átutalással szeretné kiegyenlíteni a csomag árát, azt az adategyeztetés során kérjük jelezni, és a megadott e-mail címre elküldjük az utaláshoz szükséges adatokat.